SERVICII CURATENIE

Nu pierdeti timpul facand curatenie, apelati la echipa noastra pentru cele mai eficiente servicii de curatenie. Oferim servicii complete de curatenie pentru cele mai diverse tipuri de apartamente, case, vile, birouri, spatii comerciale si spatii industriale. De asemenea oferim servicii de curatare pentru cosuri de fum, sobe, seminee, cuptoare panificatie, cuptoare pizza si centrale termice pe combustibil solid. Echipamentele si solutiile profesionale cu care lucreaza echipa noastra si personalul bine instruit reprezinta garantia satisfactiei clientilor.

Servicii de curatenie civila si industriala

Curatenie generala rezidentiala: Ori de cate ori simtiti ca sunteti depasit de situatie sau nu aveti timp pentru vuratenia genarala, apelati la ajutor specializat pentru a finaliza curatenia intr-un timp record si cu rezultate exceptionale.

Curatenie birouri si spatii comerciale: Un aspect curat si proaspat obtinut cu ajutorul unui serviciu de curatenie profesional este esential pentru bunastarea afacerii dumneavoastra. Indiferent daca aveti o afacere mare sau mica, in Campulung, un serviciu de curatenie profesional poate duce firma dumneavoastra la nivelul urmator. Suntem in masura sa indeplinim toate cerintele de curatenie la un nivel profesional, la preturi accesibile si eficient.

Curatenie dupa constructor: Necesita folosirea unor substante si echipamente speciale pentru a elimina definitiv reziduurile dificile. Acest tip de curatenie nu poate fi efectuata cu aceleasi mijloace ca o curatenie obisnuita! Apelati cu incredere la serviciile oferite de firma noastra pentru a obtine rezultatele dorite.

Curatenie inainte/dupa evenimente: Dupa organizare unui eveniment nu mai aveti energie pentru a face si curatenie. Puteti apela insa la un prieten de incredere.

Curatenie spatii industriale: Serviciile noastre se adreseaza tuturor companiilor din domeniul industrial care au nevoie de servicii de curatenie profesionala. Curatarea industriala se refera la curatarea interioara pentru toate tipurile de cladiri inclusiv a spatiilor administrative din fabrici, uzine, depozite logistice, depozite de marfuri, hale industriale, diverse spatii de depozitare si productie, spatiile exterioare si caile de acces ale acestora.

Servicii de curatare a cosurilor de fum

Oferim servicii profesionale de curatare a: cosurilor de fum, sobelor, semineelor, cuptoarelor de panificatie, cuptoarelor pentru pizza si centralelor termice pe combustibil solid.