DERATIZARE, DEZINFECTIE, DEZINSECTIE

Oferim servicii profesionale DDD – Deratizare, Dezinfectie, Dezinsectie pentru: case, scoli, gradinite, birouri, blocuri, hale, spitale, cabinete medicale, restaurante, baruri, cinematografe, sali de spectacol, parcuri, gradini, spatii verzi in Campulung Muscel si in zonele limitrofe. Combaterea insectelor, rozatoarelor si a microbilor este principala noastra arie de activitate si suntem increzatori ca va putem ajuta sa scapati de daunatorii care va creeaza disconfort si va afecteaza sanatatea.

Compania noastra va ofera o gama larga de servicii de deratizare, dezinsectie, dezinfectie si preventie, la cele mai inalte standarde si in cel mai profesional mod. Produsele folosite la deratizare combat o gama larga de daunatori: gandaci, paianjeni, molii, tantari, muste, purici, soareci, sobolani, etc. Asadar, PET ELECTRIC GLOBAL SP din CAMPULUNG va ofera: deratizare in orice tip de spatii, de la apartamente, scari de bloc pana la hale sau depozite, dezinsectie atat in spatii interioare (cladiri publice, birouri, unitati de alimentatie publica, hoteluri, locuinte, unitati de invatamant, depozite s.a.m.d), precum si in spatii exterioare, dezinfectie in orice spatiu predispus aparitiei germenilor patogeni si virusurilor care ar putea gerera boli infectioase grave.
Oferim personal calificat alcatuit din oameni cu experienta in deratizare si dezinsectie, ce inteleg foarte bine cat de problematice sunt insectele si rozatoarele daca lucrarea nu se executa corespunzator, personalul nostru a absolvit cursuri DDD (dezinsectie, dezinfectie si deratizare) si sunt capabili sa analizeze situatia la fata locului. toate substantele folosite de noi sunt certificate si probate in timp chiar de noi. acestea nu miros, nu pateaza au o remanenta de pana la 90 de zile. efectele substantelor sunt imediate, la 10 minute dupa terminarea lucrarii deja incep sa se vada primele “victime”, si totodata ne permite sa identificam in timp real sursa problemei si cuiburile din casa dumneavoastra.

DERATIZARE

Deratizarea este absolut necesara atunci cand aveti de a face cu rozatoarele, deoarece pot transmite boli, polueaza, distrug alimentele si pot duce la pierderi economice.
Societatea noastra pune la dispozitia clientilor nostri serviciul de deratizare care vine in intampinarea nevoilor beneficiarilor legate de prevenirea si exterminarea rozatoarelor daunatoare, purtatoare de boli periculoase pentru om si animale din spatiile economice si particulare.
Operatiunea de deratizare se efectueaza atat in spatii inchise cat si in spatii deschise. Substantele utilizate de personalul nostru se regasesc pe lista de produse specifice avizate de Ministerul Sanatatii. Spectrul de actiune ale acestor substante pe care le folosim se refera la orice specie de soareci sau sobolani. Deplasarea, constatarea si evaluarea sunt gratuite. Preturile se stabilesc in functie de gradul de infestare si de marimea suprafetei propuse pentru tratament. Deratizarea se face regulat – de obicei o data la trei luni, in scopul prevenirii refacerii rapide a coloniei daunatorilor.

DEZINSECTIE

Dezinsectia este un procedeu prin care distrugem insecteLE si parazitii ce sunt purtatori de boli si pe care nu ii dorim in preajma noastra. Executia lucrarilor de dezinsectie se face cu ajutorul unor substanta profesionale si a unor echipamente speciale ce reusesc imprastierea substantelor deparazitare in locurile greu accesibile. Dezinsectie prin pulverizare solutie lichida – consta in utilizarea substantelor pesticide de ingestie, contact, pentru combaterea insectelor adulte si a larvelor. Substantele se aplica in stare pulverizata. Tratamentul se face cu pompa tip vermorel pentru spatiile inchise (apartamente, birouri etc), iar pentru exterior cladiri si vegetatie se folosesc aparate tip atomizor. Substantele pe care le utilizam in procedura de dezinsectie sunt inodore, nefiind toxice pentru om si animale. Aceste substante se regasesc pe lista de produse pesticide avizate de Ministerul Sanatatii. Spectrul de actiune al substantelor pe care le utilizam se refera la urmatoarele categorii de insecte: gandaci de bucatarie, purici, muste, tantari, furnici, plojnite, paienjeni, termite, insecte de plaja, daunatori depozite si larve. Deplasarea, constatarea si evaluarea sunt gratuite. Preturile se stabilesc in functie de gradul de infestare si de marimea suprafetei propuse pentru tratament.

DEZINFECTIE

Dezinfectia este metoda de decontaminare prin care se doreste distrugerea formelor vegetale ale microorganismelor din mediul inconjurator in vederea combaterii si prevenirii bolilor ce sunt transmisibile si diverselor infectii. In orice spatiu se impune pe langa curatenia mecanica si realizarea operatiunii de dezinfectie. Aceasta operatiunea are loc preventiv si are drept obiectiv eliminarea germenilor patogeni sau conditionat patogeni care dezvolta aparitia microbilor si diferitelor boli infectioase sau parazitare atat la oameni cat si la animale.
Societatea noastra va pune la dispozitie operatiunea de dezinfectie la cele mai inalte standarde ale calitatii. Substantele utilizate in procesul de dezinfectie poarta avizul Ministerului Sanatatii. Deplasarea, constatarea si evaluarea sunt gratuite. Preturile se stabilesc in functie de gradul de infestare si de marimea suprafetei propuse pentru tratament.